О ще непръкнало се, гражданското сдружение на бившия главен прокурор Иван

...
О ще непръкнало се, гражданското сдружение на бившия главен прокурор Иван
Коментари Харесай

Семейни войни: Щерката при Бойко Борисов, бащата – при Гешев


О ще непръкнало се, гражданското съдружие на някогашния основен прокурор Иван Гешев, към този момент разделя фамилии. Щерката – при Бойко Борисов, бащата – при Иван Гешев, с такива противодействия очевидно стартира живота си групировката „ Справедливост за България “ с водач някогашния основен прокурор.

За оформилата се идеологическа борба стана ясно от обява на Деница Сачева – Съюз на демократичните сили кадър, сега едно от остриетата на ГЕРБ. В поста й във Фейсбук се споделя, че татко й Евгений Сачев, някогашен симпатизант на Борисов, в този момент е минал в тима на врага му Иван Гешев.

„ Всеки жител на Републиката, включително и татко ми, е свободен да избира на кого да симпатизира политически. Да, разбрах от медиите, че е влезнал в сдружението на господин Гешев. За мен в това няма сензация, няма скрити връзки или зависимости. Това се назовава свободен избор. Нито той, нито аз в миналото сме влияели на решенията на другия. Личният избор носи и персонална отговорност. Моят избор е явен и няма да се промени. За неговия – поисквам му здраве! ", написа щерката.

Звучи политкоректно и демократично, само че по какъв начин ще съжителстват на процедура в едно семейство двете разнопосочни хрумвания и то на към този момент отявлени врагове, времето ще покаже.

Как ще разяснява ренегатския си ход баща Евгений Сачев, следва да забележим.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР